JeYo Events

Uw leverancier van feestplezier

U heeft een concept voor uw evenement in gedachte, maar geen idee waar u moet beginnen met het zoeken van het materiaal. Wij helpen u graag verder! Van springkasteel tot mobiel frietkraam, van tafels en stoelen tot professionele kelners... Wij zorgen er voor.

Geen zin in de volledige organisatie? Wij luisteren naar uw wensen en organiseren uw evenement tot in de kleinste details. 

free simple website templates
Mobirise

Personeel - Crew
Bewaken van doorgangen, ticketcontrole, onderhoud (sanitair en opkuis), opbouw/afbraak,... Wij zoeken voor u naar de geschikte mensen. Dit kan gaan van vrijwilligers tot professioneel opgeleid zaalpersoneel.

Entertainers - Ondersteuners
Een goochelaar of clown voor uw kinderfeest, een fotogaaf om uw trouwdag op de gevoelige plaat vast te leggen, een DJ voor het seniorenfeestje of toch liever één die muziek draait die ze graag horen op het feest van de jeugdvereniging. Door ons uitgebreid netwerk hebben wij de juiste mensen in huis voor uw evenement. 

Mobirise
Mobirise

Materiaal voor uw evenement
Een tent om de regen te slim af te zijn, springkastelen voor de kinderen, pokertafels voor de casino avond, receptietafels,... Wij bezorgen het op de locatie die u wenst. Voor springkastelen kan je al een kijkje nemen op deze website op de pagina Springkastelen. Een obstakelparcour in gedachte of andere spelen? Contacteer ons, want ook deze leveren wij graag aan jou.

Catering - Foodtrucks
Een lekker hapje en drankje mogen niet ontbreken op uw festijn. Door onze connecties kunnen wij u diverse keukens aanbieden, wordt de feestmaaltijd geleverd of ter plekke bereid. Voor de snelle hap is er het frietkraam of andere concepten. Kijk zeker al eens naar onze foodtruck pagina.

Mobirise
Mobirise

Familiefeest

De 50ste verjaardag van uw partner, de communie/het lentefeest van uw oogappel of uw eigen huwelijk. Zo verschillend en toch hebben ze één ding gemeen: een gezellig samenzijn onder familie en vrienden. Wij zorgen er voor dat uw feest perfect is. 

Mobirise

Workshop - Teambuilding

Een workshop cocktails maken me de vrienden (en natuurlijk ook drinken), een teambuilding met het bestuur van de voetbal of uw collega's, het vrijgezellenfeest van uw beste vriend(in). Wees maar zeker dat wij weten wat plezier maken betekent.

Mobirise

Congres - Expo - Festival

Hoe meer zielen, hoe meer vreugde maar ook organisatie! Vrijwilligers voor de inkom of stewardessen voor uw product te promoten op de expo. Een congreszaal nodig maar geen idee welke er allemaal beschikbaar zijn of binnen uw budget vallen? JeYo is de partner om er voor te zorgen dat uw evenement een succes wordt.

Mobirise

Schoolfeest - Buurtfeest

Een springkasteel voor de kinderen op het schoolfeest of een foodtruck om samen met de buren een hapje te eten tijdens het jaarlijkse buurtfeest. Wij leveren graag datgene wat uw evenement net dat ietsje leuker maakt.

  1. VERKENNING - Een goede samenwerking kan niet zonder een verkennend gesprek. U wil tenslotte weten met wie u te maken heeft. Wij komen graag bij u langs of organiseren een conference call zodat we weten wat er van ons verwacht wordt. Uiteraard is een verkennend gesprek volledig gratis en vrijblijvend!
  2. SAMENWERKINGSOVEREENKOMST - Wanneer u er van overtuigd bent dat wij u kunnen helpen bij uw evenement ondertekenen wij een samenwerkingsovereenkomst.
  3. OFFERTE - Op basis van uw wensen contacteren wij onze partners zodat wij u een volledig plaatje kunnen bezorgen van het evenement en het financiële gedeelte.
  4. CONTRACT - Nadat wij met u alles overlopen hebben en u tevreden bent over de vooruitzichten van uw evenement, maken wij een contract waarin alles wordt vastgelegd.
  5. LEVERING EN ORGANISATIE - Het moment van de waarheid! Wij leveren de gevraagde goederen en diensten om u uw gasten/klanten een onvergetelijk evenement te bezorgen.
  6. ADMINISTRATIEVE AFHANDELING - Na het evenement volgt uiteraard nog de factuur voor het (resterende) saldo en luisteren wij uiteraard graag naar uw evaluatie van onze werkzaamheden. 

Op maat van uw evenement

Voor uw evenement luisteren we naar uw wensen en bekijken wij samen met u wat mogelijk is binnen de beschikbare tijd, budget en ruimte. We werken ook niet met vaste aantallen zodat wij echt op maat van uw evenement werken.

Geen hoge vervoerskosten

Wij leveren over gans Vlaanderen. U hoeft geen schrik te hebben voor hoge vervoerskosten. Deze worden duidelijk weergegeven in de offerte en afhankelijk van de omvang van onze bijdrage aan uw evenement kan vervoer zelfs gratis zijn!