JeYo Foodtruck

Een foodtruck geeft een extra dimentie aan uw evenement. Pizza's, suikerspinnen, koffie en nog meer lekkers. Van een mobiel frituur tot een cocktailbar op wielen, er is veel mogelijk. Bespaar u zelf uren in een warme keuken voor, tijdens en na uw evenement, want ook de afwas doen wij gewoon zelf!

free bootstrap template
Mobirise

De foodtruck zonder naam!
Dit is hem dan, de enige echte JeYo foodtruck. Volledig nieuw en klaar om uw evenement helemaal perfect te maken. Zodra we de foodtruck inrichten volgen er meer foto's. 

  • MOBIEL VRIENDELIJK - geen speciale acties vereist, alle sites die u met Mobirise maakt, zijn mobielvriendelijk. U hoeft geen speciale mobiele versie van uw site te maken, deze zal zich automatisch aanpassen. Probeer het nu!
  • MAKKELIJK EN EENVOUDIG - verkort de ontwikkeltijd met een drag-en-drop website builder. Plaats de blocks op de pagina, bewerk de inhoud inline en publiceer - geen technische vaardigheden vereist. Probeer het nu!
  • WEERGALOZE VORMGEVING - kies uit de enorme selectie van de nieuwste kant-en-klaar blocks - schermvullende intro, bootstrap-carrousel, inhoudslider, galerij met leuke afbeeldingen met lightbox, parallax-scrollen, videobeelden, hamburgermenu, sticky hoofding en meer. Probeer het nu!
Mobirise

Maak uw eigen website in enkele muilsklikken! Mobirise helpt u de ontwikkeltijd te verkorten door u een veelzijdige website-editor te bieden met een drag-en-drop interface. Mobirise Website Builder maakt leuke, retina- en mobiel-vriendelijke websites in een paar muisklikken. Mobirise is een van de gemakkelijkste tools op de markt voor het ontwikkelen van websites